sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Lankakorin ja Kyjy -listan päivitys


 
Vaan "parit" lankakerät on tarttuneet mukaan kaupasta ;)

Mitä sen mukavampaa on ku haalia lisää lankoja ja varsinki ku on siihen nyt hyvä syykin ;) . Tosin pitää tuota vanhaa lankavarastoa myös käyttää tässä haasteessa.

Nyt, kun on kutonut enemmän niin haluaa langoissakin siirtyä mukavuus alueen ulkopuolelle. Ennen ostin vain seiskaveikkaa ja muista lankoista en tietänyt mitään. Puikkojen koko ja materiaali on muuttunut ihan eriksi millä kudoin ennen. Haaveilen testaavani vielä  pari muutakin materiaalia puikoista, mutta sitten joskus. Nyt yritetään ainakin hetki pärjätä noilla mitä on.

Mutta siis lankoihin. Nuo parrot -langat olen muutama viikko sitten hommanut. Niistä pitäisi syntyä jotain huivia, mutta mietin et teenkö ekan huivin nallesta. Eli tutusta langasta ennen ku otan taas haastavan langan ja mallin yhtäaikaa käyttöön.  Neon -langasta en tiedä mitä teen, mutta ku se oli niin ihkun väristä niin pitihän sitäkin tilata parit kokeiluun. Siinä on kyllä ihanan pirteät värit. Bambusta on tulossa tiskirättejä ja ne olen jo aloittanut. Vähän on tuo virkkaaminen ruosteessa, mutta toivottavasti siitä jotain tulee. Kuvasta puuttuu pari kerää bambua eli sitä on vielä turkoosissa ja sammaleen vihreässä myös. Usva -lanka tarttui mukaan, ku se näytti vaan ihan kivalta väriltä. Tosin ei ole mitään hajua mitä teen siitä. Pitää varmaan tutustua lankaan paremmin ennen kuin alkaa siitä mitään tekemään. Nalle -lankaa voi aina haalia lisää varastoon, koska niistä saa vähintään villasukat, jos ei muuta keksi.
 
Uusia tuttavuuksia kokeiluunTässä on tällä hetkellä päivitetty minun Kyjy -listani. Vielä pitää keksiä sinne töitä, mutta onneksi on vielä aikaa. Ainakin vielä ;) .

 Päivitetty Kyjy -lista

1. Hartialämmike/bolero      Aloitettu 21.06   Valmis 23.06   Paino: 90g
2. Tiskirättejä (niin monta, ku tulee väh. 50g täyteen) Aloitettu: 24.06
3. 7 -vuotiaan villasukat koko n. 30-32. Aloitettu: 27.06
4. Virkattu kori
5. Pitsibolero
6. Pitsiset kämmekkään
7. Huivi (malli haussa vielä)
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
 

2 kommenttia:

  1. Kun oppii uutta, haluaa siirtyä mukavuus alueelta pois... Itse olen nyt hurahtanut huiveihin, jees! :DItellä alko sukat jo maistuu puulta, sitten hurahdin huiveihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa noi sukat maistumaan omalla tavalla puulta, mutta ne on kätevä neuloa ku ne valmistuu suht nopeasti. Saa nähä miten käy mulla noitten huivien kanssa. Ku perus kaulaliinaa tai tuubihuivia olen tehnyt, mutta en ole mitään haastavampaa tehnyt. :P

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi, se piristää päivääni <3