sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Valmis pipo

Piponen on nyt valmiina. Tässä kuvia valmiista tuotoksesta.

Puikoilla

Lisää kuvateksti   

Tässä pipo on viimeistelyä vaille valmis. Kivasti näkyy tuo kuvio kuvassa, kun salama ei "häivytä" sitä. Vaikka kuvio oli aika "simppeli" niin piti silti koko ajan keskittyä sen tekemiseen ettei se alkanut elämää omaa elämäänsä. Sai muutaman kerran pakittaa takaisin, kun silmukat pomppi väärille paikoilleen.



Tässä se on nyt valmiina. Rakas tytäreni toimii mallina. Tein ulkomuistissa tuon tupsun tuonne pipon päälle ja se ihme kyllä onnistui. Lankaa kerästä ei jäänyt oikein mitään. Joten varsin tehokkaasti kului lanka tähän ja hukka lankaa ei jäänyt ollenkaan. Ajattelin ensin, että ompelen vielä napin tuohon. Mutta muutin mieleni, koska tuo ei kaipaa mitään ylimääräistä tuohon. Vaan se on hyvä just tuolleen.


Valmiina


Takaa kuvaa
Niin ja ohjehan oli täältä: Novitan pipo

Tässä on vihjettä mitä seuraavaksi puikoilta löytyy:












Kyllä kelpaa tälläisellä nurkalla tehdä lisää neuleita. Eilen illasta kuvaa. Kotia on kivasti saatu jouluisaksi. Takaovessa näkyy ne tekemät lumihiutaleet paikallaan. Ikkunasta näkyy ulkovalot ja pöydällä on kynttilät. Minun löhövaltakunta näkyy vähän epäselvästi, mutta se on suuri ja pehmeä tumma nojatuoli. Siinä syntyy villasukat ja muut.



Nyt takaisin puikkojen pariin!

Sydämellä Nonna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi, se piristää päivääni <3