sunnuntai 9. marraskuuta 2014

"Tsuku-tsuku, juna lähtee"... 2x junasukat

2 x Junasukat


Lanka: Novitan Nalle ja Nalle taika (888)
Väri: Turkoosi ja punakirjava
Puikot: Bambut 2,5
Koko: Punaiset n. 19 ja turkoosit n. 22

Olen tehnyt aiemmin myös Junasukkia ja täältä löytyy vanhempi postaus niistä: Junasukat .

Tuo turkoosi lanka on ollut minulla pitkään ja en löytänyt äkkiseltään Novitan sivuilta, että turkoosi Nallea on olemassa. Mutta esim. seitsemän veljestä löytyy myös kätköistäni turkoosina ja sitäkään ei taideta enää myydä kaupoissa. Punaista Nalle Taikaa olen hommanut tässä puolen vuoden sisään, että sitä varmaan vielä löytyy.

Junasukat on kiva pieni välityö, jota tein vähän siellä ja täällä. Automatkalla, töissä tauolla, sairaalassa,.. kaikkialla missä pysty pientä neuletyötä kantamaan mukanaan.









Nyt yritän saada tuota keskeneräisten töitten listaa pienemmäksi ennen kuin aloitan yhtään mitään uutta työtä.  Voih, niitä on kertynyt aivan liikaa. Yritin aloittaa monta työtä yhtä aikaa löysäpipoisten Kyjyn takia. Ennen kuin liityin mukaan löysäpipoisten Kyjyyn niin sitä ennen oli myös kertynyt noita keskeneräisiä töitä. Nyt tuntuu, että niitä on joka puolella kämppää.

Suorastaan ahdistaa, kun on niin monta kesken. Ei oikein tiedä mitä tekee, mitä on tehnyt ja mihin on jäänyt. Nyt keskityn täysin keskeneräisten töitten pariin ennen kuin haaveilen uuden työn aloittamista. Se on helpommin sanottu kuin tehty, kun ideoita on aivan liikaa.


2 kommenttia:

  1. Söpöjä junasukkia :)

    Tsemppiä keskeneräisyyksien valmistamiseen! :)

    VastaaPoista
  2. Aena yhtä sulosia nää junasukat :)

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi, se piristää päivääni <3