sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Polvenylisukat

Polvenylisukat





Lanka: Novitan Nalle
väri: harmaa
Puikot; Bambut 2,5
Langan kulutus; n. 220g
Ohje: Novitan sukkalehti s. 59 polvenylisukat

Kyseisestä lehdestä olen tehnyt aiemmin yhdet villasukkaparit. Löytyvät täältä: miehelle pystyraitasukat . Olen haaveilut pitkään tekevän itselleni pitkät villasukat ja ihastuin ohjeeseen. Ohje oli simppeli, mutta lopputulos oli näyttävä. 


Villasukan varrella on kokoa n. 55cm. Joten näitten tekemiseen vierähti reilut pari kuukautta.  Varsinkin, kun jouduin purkamaan toisen sukkavarren kokonaan, kun kavensin sen väärin. Pakko sanoa, että onneksi purin. Vaikka ottihan se päähän purkaa n. 30 cm sukasta, mutta ilman purkamista olisivat joutuneet lankakorin pohjalle ilman käyttöä ja eihän tälläisten sukkien paikka ole mikään korin pohjalla oleminen. Vaan olla esillä jalassa. 



13 kommenttia:

  1. Aivan mahtavat sukat! On niissä ollut tikuttamista.

    VastaaPoista
  2. näyttävät todella hyvältä,pitääkin katsoa onko minulla tuo lehti,sitä ennen kysyisinkin että onko tuo kuvio vaan yhdellä puolella....ku mietin et voisiko olla vaik kaikilla puolilla tai edessä.....hmmm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vain "ulkosyrjällä" on tuo kuvio kummassakin jalassa eli yksi kuvio per sukka. :) Oli yllättävän vaikeeta kuvata.

      Poista
  3. Ai että kun hienot! Suuri työ, mutta varmasti sen arvoiset :)

    VastaaPoista
  4. Upeat sukat! Ihana, että jotkut jaksavat tehdä noin suuritöisiä neuletöitä :)

    VastaaPoista
  5. Mageet ''seksisukat'' ;o) Vitsivitsi..
    Hienot villasukat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vai oliko ne sittenkin erotiikan tappajat... ;)

      Kiitos! :)

      Poista
  6. Ko. sukkia olen kuolannut kyseisestä lehdestä mutta vielä en ole aloittanut kun omaan sen verran pitkät ja muutenkin massiiviset jalat :D. En usko että lopputulos näyttäisi yhtä hyvältä kun tekemäsi sukat. Mahtavat!

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi, se piristää päivääni <3