lauantai 16. elokuuta 2014

Miehen pystyraitasukat


Mieheni muistuttaa tasasen välein, että hänellekin pitäisi saada niitä villasukkia. Vaimo tekee ison kasan erilaisia neuletöitä, mutta unohtaa tyystin oman miehensä kokonaan. Ehkei se ihan niin mene, mutta miehestä tuntuu niin. Omasta mielestäni miehille on vaan vähemmän vaihtoehtoja villasukkiin kuin esim. naisilla suunnattuihin villasukka -ohjeisiin. Ei jaksaisi tehdä vaan aina sitä perusvillasukkaa, vaikka ei siinäkään ole mitään vikaa. Sitä vaan  kaipaisi  vaihtelua tai enemmän vaihtoehtoja mistä valita tehdessään niitä miesten villasukkia. 

Tässä on se kyseinen Novitan sukkalehti, missä on se ohje :)


Jonkun aikaa sitten ostin Novitan sukkalehden. Sieltä pisti silmään pystyraitasukat. Päätin tehdä sellaiset miehelleni. Suunnitelmissa on joskus tehdä itselleni samanlaiset, mutta "naisten" väreissä. Ihan vielä en ole niitä tekemässä vaan ne jäävät sinne pitkälle tehtävä -listalle, joka alkaa olemaan huolestuttavan pitkä. Tässä on kuitenkin vihdoin ja viimein miehelleni valmiit villasukat;


Miehen pystyraitasukat


Lanka: Novitan Seitsemän veljestä 
Väri: musta ja vaaleanharmaa
Ohje: Novitan sukkalehti, pystyraitasukat 
Koko: n. 45-46
Paino: 188g


  

 Jälkikäteen huomasin, että ne sukat siinä lehdessä ovat pisteytetty ja kyseinen ohje oli haastava. Pakko sanoa, että en kokenut ohjetta mitenkään haastavaksi. Alkuun piti lukea ohjetta tarkkaan, mutta kun vauhtiin pääsin niin tein sitä ulkomuistin mukaan. Ehkä ei olisi kannattanut, koska huomasin jälkeen pientä erilaisuutta sukkien kesken.  Joten sukkapari ei ole ihan identiset, mutta toivottavasti se ei haittaa tulevaa villasukan käyttäjää.

Seuraavat miehen villasukat on tilattu ja mies väläytti niihin idean. Joten tämän vaimon pitää alkaa suunnittelemaan tämän idean pohjalta seuraavia miesten villasukkia.

Nämä ovat täten kuudes KyJy -haasteen valmistunut työni. :)

4 kommenttia:

 1. Miesten sukille on vähemmän vaihtoehtoja, se on totta!
  Nätit sukat, itekki miettinyt millon sais aikaseks tehtyy...To Do -lista kun on niiiiiiin pirun pitkä :D

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä kivat miesten sukat. Ja tuskinpa noissa eroa huomaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kommentoin nyt täälläkin, mutta hienot sukat tuli! Mäkään en muuten huomannut että ohje oli pisteytetty haastavaksi. Vaikka oli mun ekat kirjoneulesukat niin musta ne ei ollut vaikeet, pikemminkin vaan työläät :D

  Kuvassa muuten näyttäis olevan sama värikombo kuin mulla :D Vaikka eri väreillä vissiin tehtiin, mä tein nuo samat sukat harmaalla ja luonnonvalkoisella.

  Mutta on kyllä upeat sukat!

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi, se piristää päivääni <3